EasyJet přidává linky do Salzburgu, Ryanair z Katovic do Bristolu, Jet2.com nebude rušit linku z Krakova do Newcastle

June 23, 2011 | By admin | Filed in: Levné létání.

EasyJet do Salzburgu

Nízkonákladovka EasyJet oznámila, že na zimu zavede lety do západorakouského Salzburgu. První let bude mít namířeno na londýnské letiště Luton a poletí 17. prosince. 9 tisíc letenek šlo do prodeje tento týden, ceny začínají na 27,99 librách včetně tax a poplatků.

EasyJet má novou destinací zamířeno zejména na ty cestující, kteří by rádi skloubili návštěvu historického města se zábavou v moderních lyžařských centrech. Podobné spoje měla společnost v nabídce již v minulosti – zvláštní zimní spoje byly vypravovány do Ženevy a Grenoblu.

Ryanair spojí Katovice s Bristolem

Irská nízkonákladová společnost Ryanair zahájí provoz na čtvrté lince vypravované z jihopolských Katovic, a to do Bristolu. Od listopadu budou Boeingy 737-800 do největšího města na jihozápadě Anglie létat dvakrát týdně. Pro cestující tak rozšíří směrovou nabídku na Britské ostrovy, nyní Ryanair provozuje lety do Birminghamu, Dublinu a na londýnské letiště Stansted, které ročně přepraví přibližně 700 tisíc cestujících.

Jet2.com bude nově létat mezi Krakovem a Newcastle

Další z nízkonákladových leteckých společností Jet2.com potvrdila, že sezónní spojení mezi Newcastle a Krakovem prodlouží i do zimního letového řádu. Původně měla letadla přestat mezi uvedenými městy létat ke konci října, nyní jsou ovšem spoje 2x týdně potvrzeny až do 2. ledna 2012.

Zdroj: cheapflights.co.uk, routesonline.com

Články na podobné téma:


Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *